Poliția anunță montarea primei brățări electronice de supraveghere asupra unui bărbat acuzat că și-a bătut iubita

 
 

Poliţia Capitalei a anunţat montarea primei brățări electronice de supraveghere. Dispozitivul a fost montat asupra unui bărbat acuzat că și-a bătut iubita.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, Secţia 17 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată de către partenerul ei, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că femeia avea urme vizibile de violenţă.

În continuare, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Secţiei 17 au efectuat verificări, bărbatul bănuit fiind depistat şi condus la sediul Secţiei 17 Poliţie.

În cauză, a fost emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică.

Reamintim că începând cu 1 octombrie 2022, Sistemul Informatic de Monitorizare Electronică este funcțional în municipiul București și județele Iași, Mureș și Vrancea, pentru monitorizarea prin intermediul dispozitivelor de supraveghere electronică, în urma aplicării măsurilor în cazul emiterii ordinului de protecție provizoriu, ordinului de protecție și ordinului european de protecție.

Articolul precedentPapa Francisc, apel pentru încetarea războiului: Este „absurd” ca lumea să riște un conflict nuclear
Articolul următorHoroscop 3 octombrie. Zodia care trage LOZUL cel mare! Noroc pe toate planurile pentru unii nativi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.