Peste 600 de amenzi şi 26 de permise de conducere reținute în doar două zile

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat peste 600 de amenzi şi au reţinut 26 de permise de conducere în cadrul unei acţiuni de creştere a siguranţei rutiere, care s-a desfăşurat la sfârșitul săptămânii trecute.   

 

În perioada 26 – 28 februarie 2021, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linia poliției rutiere, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop combaterea excesului de viteză și a faptelor de conducere a autovehiculelor sub influența alcoolului sau a drogurilor.  

 

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 668 de abateri de natură contravenţională, din care 389 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind traficul rutier. 

 

Au fost reţinute 26 de permise de conducere, din care 8 pentru alcool și 5 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră.

 

Au fost constatate 9 infracţiuni la regimul rutier, din care 4 de conducere sub influența alcoolului.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentElectrocasnicele au, de la 1 martie, o nouă etichetă energetică în UE
Articolul următorElena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare EXECUTARE în dosarul campaniei prezidențiale, pentru spălare de bani – Ioana Băsescu: 5 ani de închisoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.