Percheziții la contrabandiștii din Blaj

În această dimineață poliţiştii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează 16 percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu țigări.  Persoanele vizate de anchetă ar fi deținut, depozitat transportat și comercializat  produse accizabile, fără ca acestea să fie marcate sau având marcaje false.

 

La data de 06 iulie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează 16 percheziţii, pe raza municipiului Blaj și a unor localități rurale învecinate, la persoane bănuite de contrabandă.

 

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada februarie – iulie 2021, mai multe persoane ar fi achiziţionat țigări, în afara antrepozitului fiscal și le-ar fi transportat în municipiul Blaj și pe raza mai multor localități învecinate, unde l-ar fi comercializat, fără ca acestea să fie marcate sau având marcaje false.

 

La percheziţii, alături de polițiștii de investigare a criminalității economice, participă și polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, criminalistic și acțiuni speciale.

 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentReținut de polițiștii din Teiuș
Articolul următorO nouă declarație controversată. IPS Teodosie: Am auzit că sunt oameni care merg la mare total dezbrăcați. Mi se pare o rușine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.