În această dimineaţă, poliţiştii din Alba efectuează 5 percheziţii la persoane bănuite de furturi din locuințe. În cursul anului 2021 ar fi sustras bunuri în valoare de 50.000 de lei. Trei persoane vor fi conduse la audieri.    

 

La data de 10 octombrie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează 5 percheziţii, toate în județul Alba, la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe.

 

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că în cursul anului 2021 ar fi sustras, din 12 locuințe, bunuri ( televizoare, bijuterii, laptopuri, mașini de tuns iarba, scule), în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

 

Trei persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

  

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigații criminale, participă polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.  

Sursa: Realitatea de Alba