Pe autostrada A10, lotul 2, pregătiri pentru îndepărtarea pământului din fața coloanelor forate

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, grecii de la Aktor continuă lucrările între cele 3 zone rămase neterminate: alunecarea de teren de la Oiejdea, spațiile de servicii și Centrul de Întreținere și Monitorizare (CIM) din nodul rutier Teiuș.

În zona alunecării de teren de la Oiejdea, potrivit informațiilor Ziarul Unirea, antreprenorul se pregătește pentru îndepărtarea umpluturilor de pămâmt din fața coloanelor forate. Cel mai probabil operațiunea va începe săptămâna viitoare. La alunecare se lucra în continuare la armare cofrare și betonare, la torcretarea zidului de coloane, la montarea de geocelule pe taluz și așternerea de pământ vegetal.

În zona spațiilor de servicii de la Oiejdea se turnau mixturi asfaltice, iar în zona CIM-ului din nodul rutier Teiuș se efectuau lucrări la iluminat și de zidărie la viitoarele clădiri ale Centrului.

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, chiar dacă mai sunt lucrări de efectuat se circulă cu restricții de viteză în zona alunecării de teren, la 60 km/h și la 100 km/h, pe restul autostrăzii. Cel mai probabil toate restricțiile vor fi ridicate la finalizarea lucrărilor de la alunecarea de teren de la Oiejdea.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedent„Cargo-bicicleta, agent de schimbare al orașului”, proiect în stare de implementare la Alba
Articolul următorDorin Iacob, despre scandalul de la Otopeni: Dați-l afară pe Mîndrescu, să vedem dacă îl susține SRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.