Partenerii violenți nu s-au potolit nici de sărbători! S-a lăsat cu mai multe ordine de protecție provizorii 

La data de 23 aprilie 2022, polițiștii din Blaj au fost sesizați, de către o femeie, de 39 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 40 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

 

La data de 23 aprilie 2022, în jurul orei 21.00, polițiștii din Blaj au intervenit la o locuință din municipiu unde a fost semnalat un scandal în familie.  

Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 39 de ani, din Blaj, și-ar fi amenințat soția.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de acesta, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare.  

 

La data de 23 aprilie 2022, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală au intervenit la o locuință din comuna Avram Iancu, de unde a fost semnalat un scandal în familie.  

Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 49 de ani, din comuna Avram Iancu, și-ar fi amenințat membrii familiei.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare.  

 

La data de 23 aprilie 2022, polițiștii din Teiuș au fost sesizați, cu privire la faptul că, o femeie de 63 de ani, din oraș, ar fi fost agresată de către soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 66 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie. 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentPeste 130 de evenimente soluționate de polițiști în perioada Sărbătorilor Pascale
Articolul următorS-a ales cu dosar penal după ce a furat o bicicletă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.