Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie și amenințare

Polițiștii din Câmpeni au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat și amenințat, cu moartea, membrii familiei. Pe numele său a fost întocmit și un dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

 

La data de 7 iulie 2021, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe raza localității Dealu Coapsei, localitate componentă a orașului Câmpeni, are loc un scandal.

 

Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat că, un bărbat, de 44 de ani, din localitate, în contextul unor discuții contradictorii avute cu concubina sa, ar fi agresat-o și i-ar fi amenințat, cu moartea, pe membrii familiei, care au intervenit pentru a aplana conflictul. 

 

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de victime, au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile. 

 

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentMinistrul Finanțelor, Alexandru Nazare, va fi REVOCAT din funcție. Deputatul PNL Dan Vâlceanu îi ia locul
Articolul următorCum a fost lăsată o femeie din Alba Iulia fără telefon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.