O nouă țeapă în mediul online: „Fraților, e foarte important să plătim cash”

Românii se confruntă cu o nouă teorie conspiraționistă, susținută de mai multe vedete și nume mari din țară. Conform acesteia, băncile centrale vor să ne lase fără proprietăți și ni se pregătește o monedă virtuală cu care nu vom mai putea cumpăra ce dorim. Influencerii ne determină să renunțăm la carduri.

O nouă țeapă, promovată în mediul online

Potrivit digi24, Costi Ioniță, cunoscutul interpret și producător de muzică de petrecere, a stârnit un val de reacții după ce a postat un videoclip pe TikTok în care și-a îndemnat fanii să plătească doar cu cash.

Bărbatul susține că banii vor fi scoși treptat din circulație, moment în care toată populația va fi controlată. Costi Ioniță are peste 364.000 de urmăritori doar pe TikTok.

„Scot bani cash de la bancomat. O să vă zic de ce. Fraților, e foarte important să plătim cash, atât cât mai putem zilele acestea, pentru că urmează chestii foarte interesante și anume controlul asupra populației. În momentul în care n-o să mai plătim cu cash se vor retrage toate bancomatele, se vor retrage banii fizici și în momentul ăla… control absolut. (…)

Scot bani cash de la bancomat. O să vă zic de ce. Fraților, e foarte important să plătim cash, atât cât mai putem zilele acestea, pentru că urmează chestii foarte interesante și anume controlul asupra populației. În momentul în care n-o să mai plătim cu cash se vor retrage toate bancomatele, se vor retrage banii fizici și în momentul ăla… control absolut!”, a explicat Ioniță în clipul postat pe TikTok.

Sursa: Mediafax

Articolul precedentPrefectul de Alba, în vizită de lucru pe DN1 în contextul lucrărilor de modernizare
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.