O nouă întâlnire a clubului de carte

„Cele cinci limbaje ale iubirii” este cartea lunii februarie la Clubul de lectură LecturAlba. Luna februarie, luna iubirii și a îndrăgostiților este tema ce a stat în atenția organizatorilor.

Întâlnirea din luna februarie a iubitorilor de lectură va avea loc miercuri 27 februarie 2019, începând cu ora 17:00, la sala de lectură a bibliotecii.

Autorul acestei cărți, Gary Chapman este un cunoscut antropolog, consilier de familie şi de cuplu, conferenţiar pe tema relaţiilor de cuplu şi gazdă a două emisiuni radio în Statele Unite ale Americii. A scris 30 de cărţi în calitate de autor sau coautor, iar carea de faţă a fost tradusă în 49 de limbi.

Inițiat de către Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba în anul 2017, Clubul de lectură LecturAlba propune tuturor îndrăgostiților de lectură o incursiune în lumea frumoasă și seducătoare a cărților ce pot fi împrumutate din colecțiile bibliotecii.

Participarea la ședințele Clubului de lectură LecturAlba este un motiv în plus de a practica o lectură constantă și îndrumată de specialiști și de a regăsi în comunitatea iubitorilor de carte plăcerea unor discuții și dezbateri libere pe seama textelor citite.

Clubul de lectură LecturAlba se întâlnește lunar, în aceeași locație și la aceeași oră, în ultima miercuri din fiecare lună.

Pe lângă această propunere de lectură, cei prezenți la club vor putea veni cu noi sugestii de lectură pentru ședințele de la următoarele întâlniri.

Fii prietenul cărților în Clubul de lectură LecturAlba de la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba!

Eveniment organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba.

Articolul precedentTânăr cu spirit civic felicitat de polițiștii de la IPJ Alba
Articolul următorSCUTUL PĂDURII : Zeci de metri cubi de material lemnos confiscat la Baia de Arieș