O minoră de 14 ani, căutată de polițiști! Cine a văzut-o, să sune la 112!

Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat dintr-un centru rezidențial din Alba Iulia și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 16 iulie 2021, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unui centru rezidențial din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în după amiaza aceleiași zile, minora MUNTEAN ANDREEA ROXANA, de 14 ani, a plecat din centru și nu a mai revenit.  

Minora are următoarele semnalmente:

  • 162 cm înălțime;
  • 67 de  kilograme;
  • Ochi căpriu;
  • Păr negru;

La data plecării purta un tricou alb şi pantaloni scurţi de culoare albă cu dungi negre.

Polițiștii desfășoară, în continuare, cercetări în vederea identificării minorei, iar aceasta a fost dată în urmărire imediat după ce a fost anunțată dispariția. 

Se precizează că, în cursul zilei de azi, 27 iulie, reprezentanții instituției în tutela căreia se află minora, a transmis poliției acordul de mediatizare a dispariției.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentNoi SCUMPIRI pentru români – Facturi URIAȘE la curent. Când intră în vigoare majorările
Articolul următorCe cred românii despre lupta internă din PNL și cui dau cele mai multe șanse la șefia partidului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.