O femeie din județul Cluj a furat dintr-un magazin din Vadu Moților

Polițiștii din Câmpeni au recuperat bunurile sustrase dintr-un magazin din Vadu Moților de către persoane care se îndreptau, cu un autoturism, spre județul Cluj. O femeie, ocupantă a autoturismului, le-a spus polițiștilor că ea a furat și că celelalte persoane nu știau de fapta sa.

La data de 26 iunie 2019, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au fost sesizați de către angajata unei societăți comerciale din Vadu Moților, cu privire la faptul că din magazin au dispărut mai multe produse alimentare și industriale, în valoare de 300 de lei, după ce acesta a fost vizitat de 4 persoane.

Cu ajutorul indiciilor oferite de reclamantă, polițiștii au identificat și oprit, în trafic, pe DN 1 R – Horea, un autoturism în care se aflau 4 persoane, două femei și doi bărbați, din Huedin, Județul Cluj.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au găsit bunurile sustrase din magazin, în legătură cu care, una dintre femeile din autoturism, în vârstă de 31 de ani, a recunoscut că le-a furat, faptă despre care a spus că ceilalți ocupanți ai autoturismului nu ar fi avut cunoștință.

Pe numele ei a fost întocmit dosar penal, pentru furt, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii sale activități infracționale precum și cu privire la aspectele privind eventuale fapte de complicitate la furt săvârșite de celelalte persoane.

Articolul precedentUn bărbat din Cetatea de Baltă și-a lovit șeful
Articolul următorAccident rutier produs pe B-dul Republicii din Alba Iulia

Comments are closed.