Mierea și scorțișoara – aur pentru sănătate. Ce boli poți preveni dacă le consumi regulat

Mierea este unul dintre cele mai recomandate alimente că leac naturist pentru diverse probleme de sănătate. În istorie se aplică inclusiv local în zonele cu arsuri, dar și că ajutor în ritualurile de frumusețe. Despre scorțișoară, pe lângă aromă deosebită, se știe că te ajută și la arderea grăsimilor din corp, fiind un aliat de nădejde în curele de slăbire. Se pare însă că formează o echipa imbatabilă cu mierea, în mai multe situații.

Mierea și scorțișoară – ce boli tratează acest amestec

Așadar, pentru a vindecă anumite afecțiuni este indicat să amesteci miere cu scorțișoară, un amestec ce are numeroase proprietăți asupra organismului, între care:

Reglează colesterolul!

Amestecă trei lingurițe de scorțișoară pudra cu două linguri de miere în 200 de ml de apă, după care consumă de trei ori pe zi amestecul de mai sus. Te va ajută să-ți reglezi nivelul de colesterol din sânge.

Vindecă răceală și tusea!

Dacă ai probleme cu afecțiuni respiratorii ori ai răcit, nu-ți fă griji. Încălzește o linguriță de miere cu una de scorțișoară și consumă amestecul de trei ori pe zi. Ba mai mult, are puterea de a curată și elibera sinusurilor.

Tratează infecți ale vezicii urinare!

Încălzește un pahar cu apă și adaugă o linguriță de miere cu două linguri de scorțișoară. Bea amestecul zilnic, înainte de somn și vei elimina germenii din vezica urinară.

Vindecă durerile de dinți!

Că să scapi de durerile de dinți amestecă o linguriță de miere cu două linguri de scorțișoară cu un pahar de apă călduț. Fă gargară cu acesta, iar durerile de dinți vor dispărea instant.

Articolul precedentHoroscopul săptămânii 14-20 noiembrie. Cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii
Articolul următorOrdin de protecție provizoriu și dosar penal, pentru amenințare 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.