Medicii din Africa de Sud au descoperit un simptom specific OMICRON apare doar noaptea

 

Medicii din Africa de Sud au descoperit că persoanele infectate cu Omicron se confruntă cu un simptom diferit fata de cele observate la celelalte variante care au circulat până acum.

 

Simptomele specifice ale Covid includ în prezent tusea uscată, febra, pierderea gustului şi a mirosului, dar medicii din Africa de Sud, unde a apărut iniţial Omicron, au anunţat că cei care suferă de noua tulpină au spus că au experimentat un simptom specific care apare doar pe timpul nopţii, scrie The Sun.

Medicii au spus că mulţi pacienţi au suferit de transpiraţii nocturne, care se produc atunci chiar si atunci când în camera este răcoare. 

Dr. Amir Khan a declarat că ‘’simptomele variantei din Africa de Sud, descrise de medicii care îngrijesc pacienţii infectaţi cu Omicron, sunt acestea cinci: iritaţie a gâtului, dureri musculare moderate, oboseală extremă, tuse seacă şi transpiraţii nocturne. Acele transpiraţii nocturne la care s-ar putea să trebuiască să te ridici şi să-ţi schimbi hainele ‘’, a mai adaugat doctorul.

Datele provenite din Africa de Sud arată, de asemenea, că durerea de spate ar putea fi un alt simptom.

Aceste noi simptome ar putea totuşi să fie confundate cu cele specifice unei răceali, sau cu alte probleme de sănătate. 

De altfel, medicii sud-africani au spus că pacienţii care au fost infectaţi cu varianta Omicron au simptome uşoare în mare parte.    

Sursa: Realitatea de Realitatea Medicala

Articolul precedentSindicatele din învățământ amenință cu blocarea situației școlare
Articolul următorNu lăsați incendiile să vă umbrească sărbătorile! Recomandările pompierilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.