Marcel Boloș: „Anul 2024 este cu zero impozite şi taxe noi”

Ministrul de Finanțe a declarat că nu vor fi introduse noi taxe și impozite anul acesta și consideră că aceasta este o decizie de „minim bun simț” față de mediul de afaceri.

“2024 nu este în discuţie cu impozite şi taxe. Anul 2024 este cu zero impozite şi taxe. Să fie clar. E respectul minim, decenţa minimă pentru mediul de afaceri şi nici nu ar fi corect şi cinstit”, a declarat Marcel Boloş luni, într-o conferinţă de presă.
 
El a adăugat că trebuie realizată o reformă a sistemului de impozite şi taxe, dar că acest lucru este în discuţie din 2025. 
 
“Nu cred că este o noutate pentru nimeni jalonul 207, care spune în mod clar  că trebuie să implementăm o reformă a sistemului de impozite şi taxe, dar pentru toată lumea s-a spus de fiecare dată exact acelaşi lucru este în discuţie începând cu anul 2025. (…) Noi pornim de la o realitate, cu un jalon în faţă şi cu o obligaţie asumată de România. Cum să vă spună ministrul Finanţelor ”Staţi puţin că n-o să facem noi reforma impozitelor şi taxelor”?. E trecut acolo negru pe alb că va fi anul 2025 şi asta ştie toată lumea”, a precizat Marcel Boloş.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentȘeful Casei de Pensii: „Vor fi creșteri spectaculoase de peste 80% pentru cine a cotizat mai mult” – Ce se schimbă la recalculare
Articolul următorVize pentru America fără interviu – Anunţul Ambasadei SUA la Bucureşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.