Ludovic Orban, verdict dur despre Klaus Iohannis: „Nu își termină mandatul” – Toate formațiunile politice vor vota suspendarea președintelui

 

Ludovic Orban a vorbit la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel despre posibilitatea ca Klaus Iohannis să nu termine acest mandat de președinte. El preconizează că se va declanșa suspendarea președintelui.

 

„Cred că nu își va termină mandatul, sincer. Cred că toate formațiunile politice vor susține suspendarea.

Până pe 15 noiembrie Guvernul trebuie să trimită legea bugetului că să nu mai ajugem în situația să se adopte bugetul în luna martie. Sunt toate problemele extrem de serioase cu care se confruntă astăzi România. Eu mă uit pe situația economică. A crescut cu 30% numărul firmelor în insolvență.

– Mi-am cerut scuze de 4 luni și jumătate în față cetățenilor români care mi-au bătut obrazul pentru ceea ce a făcut președintele Iohannis.

– Din păcate Iohannis și cu Citu, din motive care țineau de campania internă au învins pandemia. Practic a fost paralizată complet funcționarea normală a Guvernului. Credeți că Florin Citu ar fi trimis cerere de restituire a ministrului de la Justiție fără să i se ceară de la domnul Iohannis?

– Mi se pare că atât Iohannis cât și Citu cât și cei din jurul lor au înnebunit”, a declarat Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban: Mă voi implica cu toată forța pentru demiterea lui Iohannis

Articolul precedentAproape 7.500 de noi infectări cu SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore! Situația din fiecare județ!
Articolul următorBilanț coronavirus 1 noiembrie: 6.993 cazuri noi și 322 decese

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.