Ludovic Orban taxează gafa ministrului Vîlceanu: ”Ar fi culmea să spun că mi se pare în regulă. Eu am votat împotriva lui”

Ludovic Orban spune că Dan Vîlceanu, noul ministru de Finanțe, a făcut partidul de râs, după ce nu a știu cât este salariul minim net în România. Orban consideră că Vîlceanu nu este pregătit pentru funcția de ministru.

”Prezența domnului ministru Vîlceanu a fost justificată de discuția despre rectificare, cât și despre OUG absolut necesară pentru ajustarea contractelor. Ar fi culmea să spun că mi se pare în regulă. Ştiţi foarte bine că eu am votat împotriva desemnării domnului Vîlceanu, mi-am exprimat rezerve serioase şi am spus că există riscuri serioase. Eu am mai făcut o analiză. Din punctul meu de vedere, trebuie îndeplinite anumite exigenţe care ţin de experienţe de management în domeniul respectiv şi de o anumită cunoaştere. Acum va trebui să înveţe. Toate cunoştinţele necesare pentru exercitarea acestei funcţii trebuie să le înveţe pe repede înainte.”, a declarat Ludovic Orban.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentS-a majorat suma alocată Programului Național Apicol pentru perioada 2020-2022
Articolul următorPremierul Cîțu despre declarațiile președintelui Ungariei: ”Ştiţi că aceste summituri au un mod foarte clar de a se desfăşura”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.