Liviu Dragnea: „UNPR, creația statului paralel. Oprea a fost un om de bună-credință. PSD, cel mai afectat. Cam 80% dintre liderii județeni sunt infiltrați

Liviu Dragnea susține că partidul UNPR (Uniunea Națională pentru Progresul României) a fost o creație a celor din statul paralel și că PSD este formațiunea politică cea mai afectată de ingerința celor din statul paralel. 

„Totuși, țin să menționez că Gabriel Oprea, nu a fost creația statului paralel, el a fost un om de bună-credință. Dar, UNPR este creația statului paralel. Vasile Dîncu nu s-a implicat în UNPR. El le-a spus că este o idee proastă. Nu cred că l-au executat pe Gabriel Oprea, care este acasă, e liber. Pe Oprea l-au trecut pe linie moartă pentru că nu avea valoare de întrebuințare pentru Iohannis. După aia nu au mai avut nevoie de el. Imediat după pelcarea lui Ponta. 

La ora asta nu au lăsat niciun partid în care să nu fie oameni ai statului paralel. PSD este cel mai afectat, cam 80% dintre liderii județeni sunt inflitrați, mai puțin Gabriela Firea. PSD este predat total la Iohannis, de către actuala conducere. 

 

Articolul precedentLiviu Dragnea: „PSD este predat total la Iohannis de actuala conducere”
Articolul următorLiviu Dragnea revine în politică alături de Codrin Ștefănescu – Cum se numește noul partid și ce își propune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.