Lansarea Programului Fabrici de reciclare a fost amânată

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți, 29 noiembrie 2022, amânarea lansării Programului „Fabrici de reciclare” finanțat din PNRR, astfel programul se va desfășura în perioada 13 ianuarie 2023, ora 12.00 – 14 aprilie 2023, ora 12.00, în limita bugetului maxim eligibil prealocat pentru prima rundă de atragere de fonduri.

Cererile de finanțare se vor depune exclusiv prin aplicația informatică destinată programului care va fi disponibilă pe site-ul instituției.

Prin intermediul Programului vor fi sprijinite activitățile/acțiunile specifice pentru construirea instalațiilor noi de reciclare a deșeurilor colectate separat pentru reducerea impactului acestora asupra mediului și sănătății populației, reducerea consumului de resurse în scopul promovării dezvoltării economice sustenabile în toate regiunile și atingerii țintelor dereciclare în acord cu Strategia Națională privind economia circulară și Planul Național de gestionare a deșeurilor/planurilor județene de gestionare a deșeurilor și a planului de gestionare a deșeurilor pentru municipiul București.

Articolul precedentProgramul Rabla pentru Electrocasnice | Persoanele fizice se pot înscrie de luni, de la ora 10.00. Anunţul ministrului Mediului
Articolul următorCât primește un olimpic în România. Valoarea granturilor a fost majorată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.