Jurnaliștii Realitatea PLUS, emisiuni maraton de Ziua Unirii. Alexandra Păcuraru, mesaj din mijlocul protestatarilor de la Afumați: România suverană nu este a unor partide, ci a oamenilor

De Ziua Unirii, Realitatea Plus a pregătit o ediție maraton. Cei mai buni jurnaliști vor fi alături de românii autentici, care își cer dreptatea în stradă. Alexandra Păcuraru este, de la ora 11.00, în mijlocul fermierilor ignorați de guvernanți și va da glas poporului umilit de aleșii patriei. 

Alexandra Păcuraru: România suverană nu este a unor partide, ci a oamenilor

„M-a durut că este multă lașitate în societate și curaj doar din spatele tastaturii. Am cunoscut oameni cu caracter, dedicați țării, au și-adus aici copiii, iar aceștia sunt bucuroși să-și ajute părinții. Sunt copii care poate că n-au ajuns niciodată în vacanța la mare sau la munte, aici în țară, ce să mai vorbim de străinătate. Sunt părinții lor care au afaceri agricole din care abia apucă să pună o pâine pe masă, au fost împroșcați că ar fi pleava societății și că nu se poate porni de la cei mai mici. Ba da, se poate, pentru că acești oameni sunt cei care-ți vin în ajutor când ți-e greu, nu doar din interes.” a declarat Alexandra Păcuraru, în debutul transmisiei marton, la care participă principalii realizatori Realitatea Plus.

VEZI LIVE TEXT AICI

„Vă întreb retoric, cât îi mai lăsați să stea în stradă?! Ei și-au strigat nevoile, dar v-au sugerat si soluțiile.

România suverană nu este a unor partide, ci a oamenilor. Când ne vom întoarce privirea către ei și vom investi în ei, atunci România va avea un viitor.” a mai afirmat realizatoarea TV.

Articolul precedentAnunț urgent pentru pensionari. S-a publicat lista stațiunilor unde se acordă bilete de tratament
Articolul următorMaratonistul Ilie Roşu a decedat după ce a făcut stop cardiac în timp ce alerga la Maratonul Unirii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.