Jurnaliștii Realitatea PLUS, emisiuni maraton de Ziua Unirii – Alexandra Păcuraru, 4 ore alături de protestatarii de la Afumați

De Ziua Unirii, Realitatea Plus a pregătit o ediție maraton. Cei mai buni jurnaliști vor fi alături de românii autentici, care își cer dreptatea în stradă. Alexandra Păcuraru va fi, de la ora 11.00, în mijlocul fermierilor ignorați de guvernanți și va da glas poporului umilit de aleșii patriei. 

Aici, în Afumați, va fi marea unire. Voi fi alături de ei încă de la ora 11.00, vom sta toată ziua, se vor organiza așa cum face fiecare român bun și vom arăta că știm să sărbătorim tradiția noastră româneacă așa cum se cuvine și îi așteptăm, de ce nu, și pe politicieni să vină printre noi, să își dea mâna cu cei care sunt astăzi în mari nevoi.

Colegii mei vor fi, din platourile de televiziune, aici, în Afumați, în acest platou improvizat vom sărbători la ceaun cu ei, vom mânca cu ei, vom fi aici alături de ei până la capăt, până când durerea lor va fi ascultată și ordonanța publicată în Monitorul Oficial”, a spus Alexandra Păcuraru.

Articolul precedentCum serbează ziua Unirii liderii politici: Iohannis si Ciolacu în București, Ciucă la Iași. Simion organizează un marș
Articolul următorVremea 24 ianuarie. Gerul pierde din intensitate, dar se întorc precipitațiile. Unde va ninge

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.