Întâlnire secretă, în Lituania, pentru o Rusie fără Putin! Trei SCENARII avansate – PRESĂ

O întâlnire secretă cu reprezentanții mai multor state a avut loc, zilele acestea, în Lituania. La întâlnirea respectivă ar fi participat 70 de persoane, actuali și foști politicieni, jurnaliști, activiști, experți din diferite domenii, potrivit tabloidul german Bild.

„Putin crede că ruşii sunt superiori etnic faţă de ucraineni. De aceea are dreptul să-i subjuge. Şi de aceea Rusia are nevoie urgentă de «de-putinizare». Cu cât mai devreme, cu atât mai bine”, a declarat unul dintre participanții la întâlnirea din Lituania. 

Publicația germană, care reamintim că este sursa acestei informații, notează că trei scenarii pentru răsturnarea de la putere a lui Putin au fost discutate în cadrul întâlnirii respective.

 

Potrivit primului scenariu, cel mai puţin probabil, actualul regim se va destrăma, ceea ce va duce la noi alegeri în ţară. 

Al doilea scenariu se referă la o lovitură de stat militară, în urma căreia guvernul din Rusia va deveni mai slab.  

Al treilea și, pentru moment, cel din urmă scenariu vorbește despre faptul că experţii şi politicienii consideră că cea mai dureroasă opţiune pentru Federaţia Rusă este o revoltă în masă din cauza foametei şi a sărăciei.

 

Acest lucru ar putea duce la un război civil în interiorul ţării şi, ca urmare, la căderea regimului Putin.

Articolul precedentApel comun al liderilor occidentali către Putin. Scholz şi Macron îi cer liderului de la Kremlin „negocieri directe serioase” cu Zelenski
Articolul următorGrindeanu e OPTIMIST. Ministrul speră că până în 2026 vor fi realizați toți kilometrii de autostradă asumați prin PNRR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.