Începe înscrierea la microgranturile de 2.000 Euro pentru SRL, PFA, profesii liberale

Începând de luni, 25 octombrie 2021, ora 10.00, începe faza de înscriere propriu-zisă (Etapa 2) la Măsura 1, ediția a doua (2021), din cadrul schemei de ajutoare de stat COVID-19 pentru IMM, în care microîntreprinderile (SRL), persoanele fizice autorizate (PFA), întreprinderile individuale (II), cei care desfășoară profesii liberale și alți solicitanți pot cere microgranturi de capital de lucru de câte 2.000 de euro.

Înscrierile se fac pe AICI pe Portalul de granturi IMM, în 2 etape:

  •     Etapa 1 de creare profil, user și parolă, unde aplicanții vor înregistra, pe portalul de granturi IMM, cu semnătură electronică, atât datele reprezentantului legal/împuternicit, cât și datele IMM/PFA/ONG/CMI/II/IF/profesie liberală. Se vor putea înregistra și ceilalți aplicanți elibili care nu aveau cont pe platforma electronică. Aceasta este etapa care a început lunea trecută, 18 octombrie 2021.
  •     Etapa 2 de înscriere în cadrul sesiunii 2 aferente măsurii 1- Microgranturi în care aplicanții, cu profilul, user, și parola generate în prima etapă, vor completa și transmite formularul de înscriere. Această etapă  are loc începând de luni, 25 octombrie 2021, de la ora 10.00, pentru o perioadă de 30 zile calendaristice (până la ora 20.00 a ultimei zile de înscriere, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului).

„Aplicanții care sunt deja înscriși în platforma informatică  vor putea utiliza aceste conturi în noua sesiune cu obligativitatea de a regenera, semna și reîncarca declarațiile și documentele actualizate” – a precizat  Ministerul Economiei.

Solicitanții de la Măsura 1 au la dispoziție un tutorial în format PDF pentru înscrierea la microgranturile de câte 2.000 de euro.

Articolul precedentCampanie de deturnare a conturilor de YouTube
Articolul următorBilanț coronavirus 25 octombrie: 9.187 de cazuri noi, 301 decese

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.