Horoscop 11 august. Astrele ne invită să facem un pas în spate şi să privim întregul tablou al zilei, fără a ne stresa inutil.

BERBEC – Nu-ţi place cum te abordează un prieten, sau un coleg. Nu trebuie să îi dai satisfacţie, intrând în conflict cu el.

TAUR – Discuţi cu o persoană dragă şi faceţi un proiect pentru perioada următoare.

GEMENI – Eşti foarte implicat într-o acţiune care începe acum, motivat de rezultatele care ar putea apărea. Oamenii care cred în tine te sprijină necondiţionat.

RAC –  Ai un psihic vulnerabil şi te simţi în impas. Îți trebuie puțină odihnă și detașare de problemele zilnice.

LEU – Nu-ţi convine ca lumea să-ţi pună la îndoială calităţile sau reuşitele, mai ales că se găsesc o mulţime de oameni invidioşi și răutăcioşi. Bucură-te de reuşitele tale, fără să pleci capul sau urechea la ceilalţi.

FECIOARĂ – Te ocupi prea mult de  necazurile altora şi începi să vezi şi tu lucrurile sumbru, deși nu e cazul. Conectează-te la ceva luminos, pozitiv.

BALANŢA – Ai câteva planuri frumoase de viitor. Nu te aştepta însă ca ţelurile tale să fie uşor de atins; vei întâlni pe parcurs greutăţi care îţi vor mai tăia din elan.

SCORPION – Ai un visul doar al tău ce se clădeşte cu greu, dar nu este imposibil de pus în realitate. Merită şi efortul, şi aşteptarea.

SĂGETĂTOR –  Eşti melancolic, trist, obosit. În astfel de momente, ai nevoie de un anturaj tonic şi vesel, care să-ţi ridice moralul.

CAPRICORN – Ai alături un prieten împovărat de griji. Ridică-i moralul şi ajută-l să depăşească momentul.

VĂRSĂTOR – Succesul tău depinde de capacitatea  de a te alătura persoanelor potrivite. Dacă ai o atitudine deschisă spre dialog şi bună–dispoziţie, vei avea numai de câştigat, scrie radio constanta.ro.

PEŞTI – O reuşita a ta îi motivează pe toţi, iar ţie iti confera o energie nouă, mobilizatoare, ce te te impinge mai departe cu  mult curaj.