Horoscop 11 august. Succesul extraordinar al unei zodii îi motivează şi pe cei din jurul său

Horoscop 11 august. Astrele ne invită să facem un pas în spate şi să privim întregul tablou al zilei, fără a ne stresa inutil.

BERBEC – Nu-ţi place cum te abordează un prieten, sau un coleg. Nu trebuie să îi dai satisfacţie, intrând în conflict cu el.

TAUR – Discuţi cu o persoană dragă şi faceţi un proiect pentru perioada următoare.

GEMENI – Eşti foarte implicat într-o acţiune care începe acum, motivat de rezultatele care ar putea apărea. Oamenii care cred în tine te sprijină necondiţionat.

RAC –  Ai un psihic vulnerabil şi te simţi în impas. Îți trebuie puțină odihnă și detașare de problemele zilnice.

LEU – Nu-ţi convine ca lumea să-ţi pună la îndoială calităţile sau reuşitele, mai ales că se găsesc o mulţime de oameni invidioşi și răutăcioşi. Bucură-te de reuşitele tale, fără să pleci capul sau urechea la ceilalţi.

FECIOARĂ – Te ocupi prea mult de  necazurile altora şi începi să vezi şi tu lucrurile sumbru, deși nu e cazul. Conectează-te la ceva luminos, pozitiv.

BALANŢA – Ai câteva planuri frumoase de viitor. Nu te aştepta însă ca ţelurile tale să fie uşor de atins; vei întâlni pe parcurs greutăţi care îţi vor mai tăia din elan.

SCORPION – Ai un visul doar al tău ce se clădeşte cu greu, dar nu este imposibil de pus în realitate. Merită şi efortul, şi aşteptarea.

SĂGETĂTOR –  Eşti melancolic, trist, obosit. În astfel de momente, ai nevoie de un anturaj tonic şi vesel, care să-ţi ridice moralul.

CAPRICORN – Ai alături un prieten împovărat de griji. Ridică-i moralul şi ajută-l să depăşească momentul.

VĂRSĂTOR – Succesul tău depinde de capacitatea  de a te alătura persoanelor potrivite. Dacă ai o atitudine deschisă spre dialog şi bună–dispoziţie, vei avea numai de câştigat, scrie radio constanta.ro.

PEŞTI – O reuşita a ta îi motivează pe toţi, iar ţie iti confera o energie nouă, mobilizatoare, ce te te impinge mai departe cu  mult curaj.

Articolul precedentTanczos Barna, UDMR: ”Toate finanţările care vin de la Budapesta către asociaţii sau fundaţii maghiare prezente în România sunt legale”
Articolul următorReținut după ce a furat bunuri de 80.000 de lei din 3 locuințe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.