Hackerii pro-ruşi de la Killnet cer eliberarea românului reţinut în Marea Britanie: Ei ameninţă că vor DISTRUGE România

Hackerii pro-ruşi care fac parte din grupul Killnet cer eliberarea lui Ioan Feher, tânărul român suspectat de implicare în recentele atacuri informatice asupra unor site-uri din România revendicate de gruparea pro-rusă şi reţinut în Marea Britanie.

Gruparea de hackeri susţine că această persoană nu are nimic de a face cu Killnet şi ameninţă că, dacă românul nu este eliberat în 48 de ore, va „distruge” România, Marea Britanie şi Moldova, potrivit unui  mesaj postat pe reţeaua Telegram.

„Fac apel la Guvernul României! Această persoană nu are nimic de a face cu Killnet! A fost unul dintre membrii grupului de pe Telegram. Cum le poţi spune oamenilor că un tip ne-a ajutat în aceste atacuri? E atât de stupid. Aveaţi nevoie de cineva care să poarte vina pentru colapsul României. Lăsaţi omul în pace. Dacă susţine Rusia, asta nu înseamnă că e un infractor.

Dacă nu este eliberat în 48 de ore, o să distrug România, Marea Britanie şi Moldova. Voi distruge întreaga voastră structură informatică şi chiar Ministerul Sănătăţii. Toate ventilatoarele vor fi atacate. Numai atunci veţi începe să vă daţi seama că aţi făcut o greşeală. Eliberaţi-l pe Ioan Feher”, este mesajul postat de hakeri.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentANAF: Declarația unică se depune până la 25 mai 2022, inclusiv
Articolul următorScandalul microfonului găsit în biroul lui Raed Arafat – Parchetul General, prima reacție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.