Guvernul Ludovic Orban, reacţii: „Constanți și constructivi, parlamentarii USR au votat pentru învestirea Guvernului Orban”

„Constanți și constructivi, parlamentarii USR au votat pentru învestirea Guvernului Orban. De acum înainte, vor lupta pentru ca răul făcut de PSD să fie reparat cât mai repede. Și, implicit, vor lupta pentru Fără penali în funcții publice, alegeri locale în două tururi, desființarea pensiilor speciale și a Secției speciale, abrogarea recursului compensatoriu și alte măsuri ce trebuie adoptate urgent. Cu alte cuvinte, vor veghea ca fiecare punct din acordul politic încheiat cu PNL să fie respectat pentru că România are nevoie cu adevărat de reforme profunde, nu doar de schimbarea unei… pălării.
Duminică, 10 noiembrie, România votează pentru un alt fel de președinte și un alt fel de stat!
Parlamentarii USR au dat un vot de incredere Guvernului Orban, insa responsabilitatea guvernarii este a PNL. USR va lupta pentru un Stat de Drept, pentru respectarea legii pentru eliminarea pensiilor speciale. USR nu tranzactioneaza functii si beneficii in folos propriu. Vom fi un observator critic al Guvernului Orban.” este reacţia la cald a preşedintelui organizaţiei judeţene USR Tulcea, Elena Uram.

Articolul precedentConturi de WhatsApp, compromise de o companie israeliană misterioasă
Articolul următorAlegeri prezidențiale 2019. Cine va putea vota pe listele suplimentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.