George Simion, președintele AUR, pune tunurile pe firmele care ne exploatează resursele naturale – România Suverană, ora 20.50

George Simion, președintele AUR, vine, în această seară, la România Suverană. 

Politicianul roman care a avut curajul sa spuna la Bruxelles „Nu ne primiți în Schengen, nu vă mai primim firmele care ne exploatează resursele naturale”, devoalează în această seară următoarele acțiuni menite ca România să redevină suverană!

Dezvaluirile noastre au ajuns, astfel, in capitala Europei! Nu ratați o ediție incendiară moderată de Alexandra Păcuraru, la ora 20.50.

Nu ne lăsăm! Maine, OMV Petrom își anunță rezultatele! Pentru a nu fi față în față cu jurnaliștii incomozi, au mutat conferinta de presă în online, ca in pandemie! De fapt, este pandemie de frică la firma austriacă! Anca Alexandrescu va participa la conferință și va pune toate întrebările de care se tem cei care au pus mâna pe petrolul și gazele naturale românești! Urmăriți-ne! Suntem singurii care vă apărăm!

Articolul precedentAnca Alexandrescu, despre decizia OMV de a muta conferința de presă de miercuri în online: „Este o eschivare să nu dea fața cu Realitatea PLUS. Nu mă voi opri”
Articolul următorDoi ani de închisoare cu suspendare pentru un hoț care a furat de două din aceeași locuință

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.