George Simion anunță că doi parlamentari ai PNL au semnat pentru SUSPENDAREA lui Iohannis: Cum justifică demersul

George Simion, copreşedintele AUR, a anunţat, la un post TV, că demersul partidului său de suspendare a președintelui Klaus Iohannis a fost semnat de doi parlamentari ai PNL.

Liberalii care susțin suspendarea preşedintelui Iohannis sunt Daniel Gheorghe și Dumitru Flucuș. Cei doi nu se numără printre liberalii care s-au dezafiliat recent din grupul PNL, dar l-au susținut pe Ludovic Orban pentru șefia PNL.

Dumitru Flucuș susține că a semnat demersul AUR la cerințele electoratului.

Liderii AUR au anunțat, luni, lansarea demersurilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Campania are propriul site unde se colectează semnături, iar parlamentarii formațiunii au început să adune semnături și de la colegii lor de la alte partide. 

„Invităm toate formațiunile, atât politice, cât și civice, să se alăture acestui demers, invităm români să intre pe site-ul Jos Iohannis, avem tabele pentru acest demers și în Parlament, au votat și parlamentari PNL,” a declarat copreședintele AUR George Simion.

„Demersul nu este un moft, un hobby, cum l-a calificat președintele la ultimele discuții pe care le-am avut cu el, când l-am avertizat că dacă nu numește o persoană competentă pentru a forma guvernul vor merge până la a solicita demiterea lui”.

Este de datoria noastră, în situația actuală, nu este un moft politic, nu este vorba de marketing politic, este un gest de responsabilitate, pe care alții înaintea noastră nu au fost în stare să si-o asume” a afirmat și celălalt copreședintele Claudiu Târziu.

 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentMinistrul Cseke Attila: „Dacă PNL nu reuşeşte să ajungă la o înţelegere cu USR va trebui găsită o altă majoritate”
Articolul următorFlorin Cîțu se întâlnește astăzi cu Dacian Cioloș: Se ia în calcul refacerea coaliției – Cum se vor purta negocierile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.