Marți, 12 martie 2019, începând cu ora 18,00 la Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș va fi sărbătorită Ziua Internaţională a Femeii.

Gală dedicată doamnelor se află la cea de-a treia ediţie şi îşi propune să sărbătorească doamnele Sebeşului care au excelat în diverse domenii de activitate: educaţie, sănătate, antreprenoriat, voluntariat și nu numai, femei care sunt recunoscute de întreaga comunitate ca modele de viață.

Gala va fi moderată de Andreea Marin, ambasadoare a carității, ambasador UNICEF și o susținătoare recunoscută a campaniilor naționale dedicate femeilor.

Seara se va încheia cu un recital special oferit de Direcția 5.

În foaierul Centrului Cultural „Lucian Blaga” va putea fi admirată o colecție unică de „bijuterii de poveste” realizate cu o măiestrie unică de doamna Victoria Geutskens.

Vă invităm, cu drag, dragi doamne şi domnişoare, pentru a sărbători împreună feminitatea, într-un spectacol pe care vi-l oferim în dar!„- au spus reprezentanții primăriei.

Accesul doamnelor și domnișoarelor este gratuit și se realizează pe bază de invitație, care poate fi procurată de la Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Prețul biletului este de 10 lei.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeş prin Centrul Cultural „Lucian Blaga”.