Furturile de ENERGIE ELECTRICĂ, un nou trend în zonele montane

Alte 3 imobile, racordate ilegal la reţeaua de energie electrică, au fost descoperite de poliţişti împreună cu reprezentanţi ai societăţii de distribuţie a energiei electrice. Proprietarii acestora s-au ales cu dosare penale.

 Cu ocazia unor controale efectuat pe raza oraşului Cîmpeni, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni împreună cu reprezentanți ai societăţii de distribuție a energiei electrice au identificat, pe raza oraşului Cîmpeni, 3 imobile, unul aparţinând unei societăţi comerciale şi două aparţinând unor persoane fizice, care erau racordate la reţeaua de electricitate cu ajutorul unor circuite artizanale ce ocoleau echipamentele de măsurare.

Faţă proprietarii imobilelor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 92 din Legea nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale şi „furt” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Codul Penal.

Articolul precedentBOMBĂ ECOLOGICĂ în Munții Apuseni : Canalizarea unui oraș deversată într-un râu cu complicitatea autorităților
Articolul următorSute de amenzi și peste 2.300 de autovehicule verificate într-o săptămână de controale

Comments are closed.