FOTO: Un bărbat din Vâlcea a deturnat o mașina din Germania

Un bărbat din Vâlcea, a fost identificat de poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia ca persoană bănuită de deturnarea unui autoturism, din Germania, în valoare de 4000 Euro.

La data de 13 februarie 2019, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat un autoturism semnalat ca deturnat de către autoritățile germane din data de 27.07.2018.

Potrivit IPJ Alba, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii de investigaţii criminale l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din Vâlcea, ca persoană bănuită de deturnarea unui autoturism, în valoare de 4000 Euro, din Germania.

Se pare că, în cursul lunii noiembrie 2018, tânărul a luat, în condiţii ilegale, din Germania, un autoturism, pe care l-a exportat, în România, cu scopul de a îl comercializa pentru a i se pierde urma acestuia.

Autovehiculul a fost scos la vânzare sub prețul pieţei şi vândut, tot in cursul lunii noiembrie 2018, unei tinere de 28 de ani din localitatea Valea Lungă, judeţul Alba.

Tânăra care a achiziţionat autoturismul l-a prezentat pentru efectuarea unui raport de verificare la Registrul Auto Român – Reprezentanța Alba, iar cu această ocazie a aflat că autoturismul în cauză a fost deturnat din Germania.

Poliţiştii de investigații criminale au indisponibilizat autoturismul, care a fost introdus la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând a se purta corespondenţă cu autorităţile germane în vederea restituirii vehiculului în cauză.

Articolul precedentClădirea dispensarului din cartierul M. Kogălniceanu din Sebeș va fi reabilitată
Articolul următorPietonii și șoferii din Alba amendați de polițiști

Comments are closed.