FCSB a câştigat cu emoţii în faţa ultimei clasate, FC Botoşani (3-2), în Superligă

FCSB a învins-o cu emoţii pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională, în etapa a 27-a a Superligii de fotbal.

Liderul s-a impus la capătul unui meci cu trei eliminări, dintre care două de la gazde.

FCSB a deschis scorul repede, prin Florinel Coman (6), lansat foarte bine de Adrian Şut. Apoi, Coman (10) a trimis mingea bară direct din corner.

În min. 15, Antwi l-a faultat pe Enzo Lopez şi a fost eliminat la semnalizarea arbitrajului video, după ce iniţial primise doar cartonaş galben.

Chiar şi în inferioritate, bucureştenii au fost în continuare mai periculoşi. Alexandru Băluţă (25) a şutat în portarul Răzvan Ducan, după care Octavian Popescu a reluat în transversală. În min. 45, Coman a şutat la colţul scurt, dar a respins Ducan.

Oaspeţii au intrat excelent în repriza secundă, egalând după 22 de secunde, prin italianul Francesco Margiotta (46), care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Ştefan Târnovanu la şutul tras de Eduard Florescu. Margiotta a marcat la debut, el intrând la pauză.

Echilibrul numeric s-a restabilit în min. 56, când atacantul argentinian Juan Kaprof a primit al doilea cartonaş galben. Imediat, FCSB a avut o ocazie bună prin Coman (65), dar Ducan a reţinut. Echipa antrenată de Elias Charalambous a trecut în avantaj prin golul lui Joyskim Dawa (71), din centrarea lui Băluţă, iar FCSB s-a desprins prin golul lui Coman (76), pe contraatac, din pasa lui Octavian Popescu.

Darius Olaru a fost eliminat în min. 90+1, pentru o intrare dură a lui Jaly Mouaddib. Iniţial, Olaru primise cartonaş galben, dar la semnalizarea VAR-ului a schimbat cartonaşul în roşu.

FC Botoşani a mai marcat o dată până la final, prin Reagy Ofosu (90+4), din voleu, la centrarea bulgarului Radoslav Dimitrov.

FCSB a ajuns la nouă etape consecutive fără înfrângere, şase victorii şi trei egaluri.

FC Botoşani a obţinut două victorii în ultimele trei etape.

În tur, FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 1-0.

FC FCSB – AFC Botoşani 3-2 (1-0), Arena Naţională – Bucureşti
Au marcat: Florinel Coman (6, 76), Joyskim Dawa (71), respectiv Francesco Margiotta (46), Reagy Ofosu (90+4).
Cartonaş roşu: Nana Antwi (18), Juan Kaprof (FC Botoşani, 56), Darius Olaru (FCSB, 90+1).
Arbitru: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenţi: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Ionuţ Marius Bobe (Bucureşti); al patrulea oficial: Ana Maria Terteleac (Berceni)
Arbitru video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti); arbitru asistent video: Ionuţ Coza (Cernica)
Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) – CCA, Ştefan Popa (Bucureşti) – LPF
AGERPRES

Articolul precedentMierea este singurul alimentul care NU expiră niciodată
Articolul următorLucrătorii poștali, membri de sindicat, protestează la Ministerul Digitalizării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.