Eveline Păuna lansează la Alba Iulia cartea „Femeia la 30 de ani” 

Jurnalista şi scriitoarea Eveline Păuna îşi lansează la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, cartea „Femeia la 30 de ani”.

Joi, 19 septembrie 2019, de la ora 18.00, în curtea Biblioteci Județene „Lucian Blaga” Alba din Alba Iulia, Str. Trandafirilor, nr. 22, are loc evenimentul de lansare a cărții Femeia la 30 de ani, cea de-a patra carte ce poartă semnătura binecunoscutei jurnaliste și realizatoare TV, Eveline Păuna.

Cartea Femeia la 30 de ani” este o carte despre 30 de femei de 30 de ani, cu 30 de povești de viață incredibile, o carte pe care să o citească femeile de orice vârstă dar mai ales bărbații.

Intrarea la eveniment este liberă, iar cei prezenți vor avea prilejul să viziteze o expoziție tematică de carte și să audieze un recital de chitară clasică susținut de David și Tudor Dragoș.

La Alba Iulia, cartea va fi prezentată de criticul literar Sonia Elvireanu.

Femeia la 30 de ani este cea de-a patra carte a autoarei Eveline Păuna, după alte trei cărți cu mare succes la public: Să cultivăm recunoștința, Povestea unui jurnalist: Ion Marin și Marile întâlniri: nemuritorii, toate inspirate de întâmplări și oameni pe care autoarea a avut marea șansă de a-i cunoaște prin prisma profesiei sale.

Eveniment organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Articolul precedentAcțiune în FORȚĂ în Stațiile CFR. Este vizată și Gara Alba Iulia
Articolul următorDotări pentru calamități majore primite de ISU Alba

Comments are closed.