Emailuri false trimise în numele ANAF. Avertismentul instituției

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunță că un val de mesaje false este transmis prin email în numele instituției, de pe o adresă ce nu aparține ANAF.

Unii contribuabili s-au trezit zilele astea cu emailuri false în numele ANAF, care aveau şi nişte fişiere ataşate. Acestea erau trimise de la [email protected]. Instituţia atrage atenţia ca acele emailuri de la [email protected] să nu fie deschise.

“Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unui val de mesaje transmise prin email, care utilizează denumirea, precum şi coordonatele instituţiei (număr telefon, adresa poştală). Precizăm că ANAF nu are deschisă adresa de email [email protected]”, menţionează sursa citată.

Persoanelor juridice, dar şi celor fizice, care recepţionează aceste mesaje, în care sunt informate despre discrepanţe în evidenţa fiscală, le recomandăm SĂ NU DESCHIDĂ MESAJELE ŞI NICI ATAŞAMENTELE acestora.

Sursa: Mediafax

Articolul precedentIarna 2021-2022, cea mai dificilă după criza din anii 2008-2010
Articolul următorBilanț coronavirus 19 octombrie. Cele mai NEGRE cifre de la începutul pandemiei – aproape 19.000 de cazuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.