Elena Udrea, după ce ANAF i-a scos averea la vânzare: E ca și cum România s-a promovat pe banii mei

Elena Udrea a reacționat după anunțul că ANAF îi vinde 2 mașini şi mai multe terenuri din apropierea lacului Străuleşti, pentru a acoperi prejudiciul din dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru consideră acțiunea nedreaptă și nejustificată.

„Nu doar ca stau abuziv in puscarie de 6 luni, dar tot abuziv sunt pusa sa platesc 8 milioane de lei, contravaloarea promovarii României la gala de box cand a boxat Lucian Bute in 2011 la Bucuresti.
Promovarea a avut loc, brandul turistic a fost promovat si a fost vazut de aproape 200 de milioane de spectatori si telespectatori in direct si in reluare, pe televiziuni naționale si internationale cum ar fi Eurosport, Euronews, CNN.

PRACTIC, ROMÂNIA S-A PROMOVAT PE BANII MEI

A fost cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodata in Romania si cea mai mare actiune de promovare a țării, si eu sunt pusa acum sa plătesc contravaloarea acestei promovări, fără sa fiu vinovata de ceva anume. Deci putem spune ca Romania s-a promovat pe banii mei. E ca si cum ai pune un ministru al transporturilor sa plateasca un pod care s-a facut, de care se bucura toata tara, pe el trec masini, dar pentru ca o justitie absurda zice ca ministrul nu ar fi supravegheat suficient pe cei de la CNAIR care au facut licitatia pentru construirea podului, si desi nimeni de la CNAIR nu este acuzat de nimic, totuși, ministrul este pus sa plateasca podul din banii lui.
Ce sa zic: să tot faci lucruri pentru țara asta!” a scris Elena Udrea pe facebook.
Articolul precedentRăzboi Ucraina. Putin, deschis dialogului. Care este organizația cu care vrea să stea de vorbă liderul de la Kremlin
Articolul următorSărbătoare importantă 12 octombrie – Ce spune calendarul creștin ortodox

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.