Ediție exclusivă Culisele Statului Paralel. Unul dintre cei mai bogați români, cu o  avere estimată la 190 de milioane de euro, aruncă bombă după mulți ani de tăcere. 

În ciuda averii, Adrian Porumboiu a cunoscut pe propria piele ce înseamnă “distrugerea capitalului românesc”. Devenit unul dintre cei mai mari latifundiari români după o carieră de succes în fotbal, părea că reprezintă modelul de succes al antreprenorului autohton. Ba chiar a fost decorat și de Traian Băsescu.

Totul era perfect până când sistemul a decis că este prea mult. Cum a fost ruinată o afacere românească de succes cu ajutorul unei bănci de stat și al unor funcționari cu spate puternic? Cum a ajuns oligarhul fugar Vladimir Plahotniuc să pună mâna pe una din cele mai profitabile afaceri din România? Cum a contribuit chiar statul român la punerea pe butuci a unei afaceri și de ce a dat amenzi distrugătoare peste noapte? Pe cine a supărat Adrian Porumboiu și ce nume grele sunt în povestea să incredibilă, aflați în exclusivitate la Culisele statului paralel, vineri (azi), de la ora 18, numai cu Anca Alexandrescu!