Ediție EXCLUSIVĂ Culisele Statului Paralel – Adrian Porumboiu aruncă bomba după mulți ani de tăcere – Cum a fost ruinată o afacere românească de succes

Ediție exclusivă Culisele Statului Paralel. Unul dintre cei mai bogați români, cu o  avere estimată la 190 de milioane de euro, aruncă bombă după mulți ani de tăcere. 

În ciuda averii, Adrian Porumboiu a cunoscut pe propria piele ce înseamnă “distrugerea capitalului românesc”. Devenit unul dintre cei mai mari latifundiari români după o carieră de succes în fotbal, părea că reprezintă modelul de succes al antreprenorului autohton. Ba chiar a fost decorat și de Traian Băsescu.

Totul era perfect până când sistemul a decis că este prea mult. Cum a fost ruinată o afacere românească de succes cu ajutorul unei bănci de stat și al unor funcționari cu spate puternic? Cum a ajuns oligarhul fugar Vladimir Plahotniuc să pună mâna pe una din cele mai profitabile afaceri din România? Cum a contribuit chiar statul român la punerea pe butuci a unei afaceri și de ce a dat amenzi distrugătoare peste noapte? Pe cine a supărat Adrian Porumboiu și ce nume grele sunt în povestea să incredibilă, aflați în exclusivitate la Culisele statului paralel, vineri (azi), de la ora 18, numai cu Anca Alexandrescu!

Articolul precedentCu drag despre România | Județul Tulcea, veritabilă Europă în miniatură
Articolul următorGuvernul a majorat de patru ori suma pentru decontarea transportului elevilor şcolarizaţi în altă localitate decât cea de domiciliu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.