Polițiștii au emis două ordine de protecție provizoriu și au deschis dosare penale pe numele unor bărbați care și-au agresat iubitele. 

Astfel, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu față de un tânăr care și-ar fi amenințat și agresat fosta concubină. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și amenințare.

La data de 02 octombrie 2020, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizați, prin plângere, de către o tânără de 23 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că ar fi fost agresată și amenințată de fostul concubin, un tânăr de 25 de ani, din Blaj, în timp ce se aflau în autoturimul acestuia pe raza comunei Bucerdea Grânoasă.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de tânăr polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioada de 5 zile și i-au interzis să se apropie de tânără.

Iar, la data de 03 octombrie 2020, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Sebeș au intervenit la o locuință din municipiu unde a fost semnalată o faptă de violență în familie.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat de 31 de ani, din Sebeș, și-ar fi agresat soția, o femeie în vârstă de 34 de ani.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de soție.

Sursa: Realitatea de Alba