Dosare penale pentru doi bărbați violenți

Polițiștii Secției 3 Politie Rurala Aiud au emis ordine de protecție provizorii față de doi bărbați din comuna Mirăslău. Aceștia s-a ales și cu dosare penale.

La data de 12 aprilie 2021, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 3 Politie Rurala Aiud  au fost sesizați, de către o femeie de 34 de ani, din Lopadea Veche, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soț.

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat că, în noaptea de 9/10 aprilie 2021, pe fondul geloziei și a unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, și-ar fi agresat soția.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

Tot ieri, 12 aprilie, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 3 Politie Rurală Aiud au fost sesizați, prin plângere, de către un tânăr de 19 ani, din comuna Mirăslău, cu privire la faptul că, în cursul zilelor de 11 și 12 aprilie, atât el, cât și mama sa, ar fi fost amenințați și agresați de către tatăl său.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu avute cu fiul și concubina sa, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, i-ar fi lovit și amenințat cu moartea.

Față de bărbat, a fost întocmit un dosar penal, pentru violență în familie și amenințare, iar în urma aplicării formularului de evaluare a riscului polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

După câteva ore, bărbatul s-ar fi întors la domiciliu, încălcând astfel ordinul de protecție provizoriu prin care i-a fost interzis să se apropie de fiul și concubina sa.

Față de acesta, a fost întocmit un nou dosar penal, pentru încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu.

 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentCinci tineri din Abrud, cercetați pentru furt! Patru au fost reținuți, celălalt are 16 ani
Articolul următorBilanț CoVid-19, 13 aprilie: 3.883 cazuri noi, 193 decese, 1.530 pacienți în ATI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.