Doi tineri din Cugir, bănuiți de tâlhărie, au fost reținuți de polițiști. I-ar fi cerut bani unui cunoscut, pentru a-și cumpăra băutură și, nemulțumiți de suma primită, l-ar fi agresat și i-ar fi sustras restul de bani pe care-i avea asupra sa.

 

În după amiaza zilei de 8 iunie 2021, polițiștii din Cugir au fost sesizați de către un bărbat de 63 de ani, din oraș, cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, a fost victima unei infracțiuni.

 

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în jurul orei 06,00, în timp ce se afla în fața blocului în care locuiește, ar fi fost abordat de doi tineri, pe care-i cunoștea, care i-ar fi cerut bani, pentru a-și cumpăra băutură.

 

Nemulțumiți de suma primită, cei doi tineri, de 20 și 39 de ani, ambii din Cugir, l-ar fi agresat pe bărbat și i-ar fi sustras suma de 500 de lei.

 

Polițiștii i-au identificat și reținut, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în cursul zilei de azi, 9 iunie, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursa: Realitatea de Alba