Doi bărbați sunt cercetați pentru comiterea unor infracțiuni

Marți, 9 iulie 2019, polițiștii Cugir, în timp ce efectuau un control privind legalitatea transportului de material lemnos pe DN1, pe raza orașului Cugir, au identificat un bărbat de 64 de ani, din localitatea Vinerea în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 17,08 metri cubi de cherestea, în valoare de 12. 787 lei, fără a avea aviz de însoțire a materialului lemnos.

Conducătorul auto a fost condus la Ocolul Silvic Cugir în vedea efectuării de verificări și confiscării a materialului lemnos. În timp ce se desfășura activitatea de descărcare, la fața locului s-a prezentat un bărbat de 35 de ani, administrator al societății care a vândut lemnele conducătorului. Acesta i-a înmânat șoferului un aviz de însoțire a materialului lemnos, pe care cel din urmă l-a prezentat organelor de poliție, menționând că a uitat să i-a avizul la momentul plecării în cursă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că avizul de însoțire a fost emis ulterior opririi în trafic a autoutilitarei.

Față de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale conform legii 171/2010 și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos și a autoutilitarei. De asemenea, față de acesta cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii uz de fals.

Față de administratorul societății, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri.

Articolul precedentTânăr din Șard prins în trafic cu permis fals
Articolul următorLa Museikon va avea loc vernisajul expoziției Spiritualitate creștină la Dunărea de Jos

Comments are closed.