Cheltuirea banului public pare să fie o prioritate pentru Luceafărul administrației locale, neobositul Dorin Nistor, edil al municipiului Sebeș. 
Starea de urgență în care se află toată țara pare să-i fie prielnică domnului primar Dorin Nistor care se comportă precum un stăpân al orașului. Așa cum a declarat prioritatea acestor zile pentru Dorin Nistor este sănătatea, dar nu a precizat a cui sănătate. Din documente oficiale reiese faptul că Nistor este preocupat de sănătatea parcului auto al Primăriei. 
Așadar de cu starea de urgență s-au luat măsuri drastice pentru serviciile de întreținere revizii și reparații curente a autovehiculelor grele pentru care Primăria Sebeș prin Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului plătește 14. .479, 26 EURO. Beneficiara contractului este o firmă Conna Tony SRL din Sebeș. 

Imagine
Pentru a nu avea opoziție în demersurile pe care le face în shopping, Dorin Nistor le – a interzis consilierilor locali, mai ales celor din opoziție, accesul în Primărie. Decizia de a ține ședințele de consiliu pe email, atenție nu prin videoconferință, teleconferință sau alte metode pe care tehnologia de astăzi le permite, la Sebeş şedinţele de Consiliu Local se țin prin email. Aceste acțiuni de auto promovare a edilului din Sebeş te face efectiv să te întrebi dacă este politica făcută prost, făcută de proști, cu proști, pentru proști, sau toate acestea la un loc?