Distribuţia gazelor naturale, sistată astăzi în 4 localităţi din judeţul Alba

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport a gazelor naturale de către Transgaz, compania este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 12 septembrie a.c., începând cu ora 10.00, în localităţile Cetatea de Baltă, Feisa, Veseuş şi Sântamărie, anunță un comunicat al companiei de distribuire  gazelor naturale din județul Alba

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al companiei la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea manifestată în realizarea acestor lucrări, se mai arată în documentul citat.

Articolul precedentComisarul european Corina Crețu va fi sâmbătă la Alba Iulia
Articolul următorPosturi disponibile la Filantropia Ortodoxă

Comments are closed.