Din nou VERBUM la Biblioteca Județeană Alba

Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba lansează din nou îndemnul ,,Scrie! Vino! Prezintă! Publică!” pentru toți cei care vor să se afirme în lumea scrisului și în lumea altor acte de creație artistică.

Joi, 27 septembrie 2018, începând cu orele 17:00, la sala de lectură a bibliotecii, va avea loc o nouă întâlnire în care pe lângă prezentarea propriilor creații, cei prezenți vor avea prilejul să-și etaleze talentele artistice și creative în cadrul a trei teme:

  • Alba Iulia, smart city sau oraș cu parfum livresc?
  • Despre singurătate și neîncredere;
  • Început de nou an școlar.

La cele trei ateliere coordonate de bibliograf Ana – Maria Pienar de la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba pot participa toți membrii comunității indiferent de vârstă, singura condiție fiind să-și dorească să petreacă o după-amiază de toamnă într-un mod plăcut, în compania cărților și a creațiilor de bună calitate.

Ideea mi-a venit în urma interacțiunii cu tineri în cadrul evenimentului Grow Living Library la care am participat în calitate de speaker. Aici am întâlnit câţiva liceeni interesați de literatură, artă… Mi-am dat seama că își doresc un cadru dedicat care, la ora, actuală nu există. Prin urmare, „Verbum!” îl doresc ca pe un program cultural extins la nivel național care să nască, să susțină și să promoveze persoanele creative și lucrările acestora.”, spune Silvan Stâncel, fondator.

Articolul precedentNoaptea Cercetătorilor Europeni vine la Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia
Articolul următorAutoturism furat din Anglia, descoperit de polițiști în Alba

Comments are closed.