Descoperă biblioteca-un proiect propus de Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba vine cu un nou proiect intitulat sugestiv Descoperă biblioteca.

Încă de la poarta de acces în instituție începe dscoperirea bibliotecii.

Aceasta are o interesantă poveste ce va fi descifrată cu ajutorul unor personaje de poveste care vor anima și îndruma copiii pe tot parcursul vizitei.

Experiența în universul cunoașterii oferit de lumea cărților va continua cu o vizită în secțiile bibliotecii unde personalul de specialitate va prezenta colecțiile de carte și unde cei prezenți vor avea parte de câteva surprize pregătite de bibliotecare.

Pentru cei ce doresc să dea expresie abilităților lor creative, biblioteca le stă la dispoziție cu ateliere creative, lecture interactive și jocuri educative, toate însoțite de recomandări de lectură specific fiecărei categorii de vârstă.

Vizita ghidată se va încheia cu un popas în Bibliobus unde cei ce doresc pot dona cărți sau jucării pentru copiii mai puțin norocoși din județul Alba.

Prima activitate din cadrul proiectului va avea loc vineri, 22 martie 2019 și se va derula în parteneriat cu Inspectoratul Județean Alba și cu Grădinița cu Program Prelungit ,,Step by Step” nr.12 din Alba Iulia.

Proiectul este organizat de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și are ca scop familiarizarea preșcolarilor și a elevilor cu biblioteca și cartea.

Articolul precedentMinistrul Transporturilor, Răzvan Cuc, verifică șantierele loturilor 1 și 2 de pe A10, Sebeș- Turda
Articolul următorBătrân păcălit cu 4000 de lei de comercianți ambulanți. Bărbații se deplasau cu o mașină furată din Germania

Comments are closed.