Vicepreşedintele USR – Dan Barna consideră că mai e o șansă pentru refacerea coaliției de guvernare între PNL și USR. Cu toate acestea, Barna critică partidul pe care îl vrea partener și spune că va „jumuli resursa publică” alături de PSD.

„Nu a fost, asta este foarte important, nu a fost niciun acord, protocol, înţelegere, promisiune sau altceva între noi şi AUR legat de nimic. Am zis semnăm şi noi moţiunea de cenzură. Foarte bine, semnaţi-o. Ea a fost blocată, că de asta e foarte comică istoria acestor zile, ea a fost blocată de PSD şi PNL care de două luni de zile l-au susţinut pe Florin Cîţu. Nu cred că a fost guvern PSD mai susţinut de pesedişti cum a fost guvernul Cîţu în aceste două luni ca să ajungă la congres şi să treacă puntea congresului”, a declarat Dan Barna, la un post TV, joi seara.

„Acum vedem un USL 2.0 în care o să fie o frăţie a inelelor de mai mare dragul, că ştim că asta se va întâmpla, va fi o linişte şi o pace pe jumulit resursa publică. Dacă m-am uitat pe declaraţiile de acum câteva minute şi ale premierului şi ale preşedintelui… preşedintele a spus: veniţi cu vaza lipită, cioburile sunt sparte, până nu veniţi cu vaza lipită nu mai stau de vorbă. Nu comentez asta”, a spus Dan Barna.

Întrebat dacă se mai reface coaliţia de guvernare dintre PNL şi USR, Barna a răspuns: „Până mâine mai e o şansă. Cam cât de ridicoli am fi noi ca după ce am spus că un premier care a arătat că nu ne respectă şi vrea să conducă coaliţia, să spunem acum: Bine, hai că am glumit, după ce două luni ţara a fost în criză…”, a declarat Barna.

Sursa: Realitatea Din USR