Cum va fi vremea de Paște – Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturile vor fi mai mari de cele normale pentru această perioadă în următoarele 4 săptămâni, inclusiv de Paște, estimează meteorologii. Vor fi însă și multe ploi, se arată în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie. În acest an, Paștele va fi pe 16 aprilie.

 

Săptămâna 20 – 27 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi reduse în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Săptămâna 27 martie – 3 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 3 – 10 aprilie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei. Va ploua mult în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 10 – 17 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în extremitatea de sud-est a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Articolul precedentAvertisment de la Banca Națională – Ce se întâmplă cu banii românilor, în 2023. Semnalul dat de Mugur Isărescu
Articolul următorSărbătoare 17 martie – Zi cu o semnificație deosebită pentru credincioși

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.