Cum a ajuns România „bomba biologică a lumii”. Octavian Jurma: Suntem condamnați efectiv să ne infectăm

Situația gravă privind numerele mari de infectări, decese și pacienți la ATI, îi neliniștește pe reprezentanții OMS dar și pe vecinii noștri care ne sar în ajutor cum pot. Specialiștii din România spun că avem nevoie de autorități care trebuie să ia decizii înțelepte pentru a ieși din criza sanitară în care ne aflăm.

Cercetătorul Octavian Jurma spune că această situație este urmarea unui comportament al autorităților care nu mai este iresponsabil ci deliberat distructiv și care intră, din punctul său de vedere, în zona zădărnicirii combaterii bolilor.

„Suntem într-o situație în care suntem condamnați efectiv să ne infectăm și o spun cu toată responsabilitatea. Nu este o metaforă. Copiii sunt obligați să meargă la școală indiferent de incidență, oamenii sunt obligați să circule, iar cei responsabili sunt lăsați liberi să facă ce vor ei. Eu nu pot să trăiesc, să mă izolez complet într-o societate”, a explicat Jurma.

Articolul precedentAtenție, șoferi! Escrocherii cu amenzi radar!
Articolul următorDGPI, raport de evaluare pe 2020: Cifrele incidentelor cibernetice sunt impresionante – Confruntările instituției în anul trecut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.