Culisele Statului Paralel, ora 18 – De ce rămâne Liviu Dragnea în spatele gratiilor

În această seară, de la ora 18, la Culisele Statului Paralel vă așteaptă un nou maraton al dezvăluirilor incendiare. Anca Alexandrescu explică decizia zilei. De ce a rămas Liviu Dragnea în spatele gratiilor și cum motivează magistrații acest lucru.

Fostul șef al PSD poate formula o nouă cerere de eliberare condiționată abia pe 27 august. Avem detalii din culise și vă spunem de ce nu a fost lăsat Dragnea să plece acasă. Tot de la ora 18, Anca Alexandrescu vine cu informații incendiare din interiorul DNA. Vă dezvăluim ce le pregătește noul procuror-șef baieților deștepți și cum pot fi urmărite conversațiile de Whatsapp ale românilor.

De la 1 iunie și fosta șefă a DNA revine în forță. Parchetul European va fi operațional la 1 iunie, iar noua instanță va ancheta fraudele financiare, în special pe cele cu fonduri UE. Anca Alexandrescu vă spune cine sunt mafioții care au intrat în vizorul celei supranumite “mama cătușelor”, în exclusivitate, doar la Culisele Statului Paralel.

Articolul precedentOra 21: Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, invitat la Realitatea PLUS. Ce se întâmplă cu examenele naționale
Articolul următorAutoturism răsturnat după ce s-a izbit de un cap de pod

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.