Crimă la Crăciunelu de Jos

În noaptea de joi spre vineri, un bărbat din Crăciunelu de Jos a fost ucis de către soţia sa. Victima este un bărbat în vârstă de 44 de ani din Crăciunelu de Jos. Soţia sa, o femeie de 38 de ani. Se pare ca femeia l-ar fi înjunghiat în zona inimii. Cel mai probabil crima s-a petreceut pe fondul unor neînțelegeri între cei doi.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 15.03.2019, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata M.S.I., pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului, prev. de art. 199 alin. 1 C.pen. rap. la art. 188 alin. 1 C.pen.

În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 14/15.03.2019, în jurul orelor 23,00, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Crăciunelul de Jos, jud. Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpata, în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat pe soţul său, M.F., cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i o plagă tăiată-înţepătoare penetrantă toracică anterioară cu interesarea cordului, leziune care i-a cauzat victimei decesul, acesta fiind constatat la orele 00,50 de către echipajul SMURD deplasat la faţa locului, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpată, urmând a se adresa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Articolul precedentDoamnele din Sebeș premiate în cadrul „Galei Doamnelor de Succes”
Articolul următorCazurile noi de gripă, scarlatină și varicelă apărute, în județul Alba, bagă autoritățile în ALERTĂ. Raport DSP Alba

Comments are closed.