COD GALBEN de ninsori şi viscol până vineri dimineaţă, în zona de munte a țării!

Meteorologii au emis, miercuri dimineață, o avertizare de tip cod galben de ninsori însemnate cantitativ dar şi viscol, valabile până vineri dimineaţă, în zona de munte. 

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
COD GALBEN

Interval de valabilitate: 01 februarie, ora 10 – 03 februarie, ora 10
Fenomene vizate și zone afectate: ninsori însemnate cantitativ și viscol în zona de munte 

În intervalul menționat, la munte temporar va ninge, însemnat cantitativ îndeosebi în zona Carpaților Occidentali și în cea din jumătatea de nord a Carpaților Orientali (unde prin acumulare vor fi cantități de precipitații de peste 30…40 l/mp) și se va depune strat consistent de zăpadă.

Vântul va avea intensificări cu viteze de 50…70 km/h, iar la peste 1700 m, temporar rafalele vor depăși 80…90 km/h, va fi viscol și vizibilitatea scăzută.

 COD GALBEN

Interval de valabilitate: 01 februarie, ora 10 – 03 februarie, ora 10
Fenomene vizate și zone afectate: intensificări locale ale vântului în Transilvania și Oltenia

Pe parcursul zilelor de miercuri (1 februarie) și joi (2 februarie), local și temporar, în Transilvania și Oltenia vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55…65 km/h.Notă: intensificări temporare ale vântului vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului.

 

Imagine

Articolul precedentSalvator în timpul liber!
Articolul următorFostul primar din Abrud, implicat într-un bordel clandestin cu prostituate minore. Șase persoane, trimise în judecată de DIICOT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.