Clasic la puterea a treia – un nou turneu naţional cu violoncelistul Marin Cazacu şi invitaţii săi

O familie de muzicieni pornește în turneu prin România. Marin Cazacu – violoncel, Iulia Cazacu – vioară, Ştefan Cazacu – violoncel, Constanţa Cazacu – flaut. Sau, cu alte cuvinte, Cazacu String Trio, invitată Constanţa Cazacu. Instrumentiști excepționali, interpretări sclipitoare și muzică bună. Clasic la puterea a treia – 6 octombrie 2018, ora 19:00, Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenților

Acest turneu aflat la început de drum are toate şansele să fie unul răsunător pentru că va aduce în fața publicului mari talente muzicale și un mesaj artistic amplificat de dragostea și căldura unei familii extraordinare. Clasic la puterea a treia este un nume puternic, care desemnează anul acesta un turneu, dar care are potenţial pentru a se dezvolta.
Pentru a da girul de debut unui astfel de titlu era nevoie de un conţinut muzical pe măsură şi atunci unul dintre cei mai importanţi muzicieni români ai momentului,violoncelistul Marin Cazacu, a invitat în faţa publicului din România o formulă inedită, adaptată anului aniversar al Centenarului ca repertoriu, o îmbinare sonoră cât se poate de prietenoasă şi de atractivă.
Această formulă s-a numit familia de muzicieni Marin Cazacu, mai exact Cazacu String Trio, invitată Constanţa Cazacu, formulă care va evolua în întreaga ţară cu o serie de recitaluri cu un repertoriu divers, românesc şi internaţional, cu piese arhicunoscute, dar şi cu lucrări româneşti originale, compuse special pentru ei, recitaluri pline de farmec şi culoare, perfect definite de genericul Clasic la puterea a treia.
 
Evenimentul este oferit de Radio România și Primăria Municipiului Alba Iulia. Accesul este liber. Clasic la puterea a treia – 6 octombrie 2018, ora 19:00, Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenților.
Articolul precedentAlba Iulia, 8-9 octombrie. Dezbatere Smart City despre dezvoltarea inteligentă a orașelor
Articolul următorÎncă un autoturism furat din Marea Britanie, găsit de polițiști în Alba

Comments are closed.